Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Ahlulbayt Occasions
Trend

Kutsal Abbasi türbesinde Ümmü'l-Binin (Allah'ın selâmı üzerine olsun) sunağının hazırlanması

Hazreti Abbas (a.s) hareminin Kültür ve El Sanatları bölümü Erbain ziyareti sırasında ziyaretçilere en iyi hizmeti vermek amacıyla, Ümmü’l-Benin (s.a) avlusunu hazırlamak için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

“Hazreti Abbas (a.s)’ın hareminin Sanat ve El Sanatları Dairesi Başkan Yardımcısı” Mühendis Ammar Salah Mehdi, yaptığı açıklamada; Erbain ziyaretine gelecek olan milyonlarca ziyaretçi için Hz. Abbas (a.s)’ın hareminin hazırlanması doğrultusunda Kültür ve El Sanatları Dairesi personeli, Hz. Abbas (a.s)’ın türbesi yakınında, mukaddes Kerbela şehrine ulaşan ziyaretçilere yer olması için Hazreti Ümmü-l Benin (s.a) bahçesinin yapımına başlanmıştır.

Ayrıca şunu ekledi; Hazreti Abbas (a.s.)’ın türbesi, yapım aşamasında olmasına rağmen Ümmü-l Benin (s.a) bahçesi bölgesine yatırım yapma kararı alarak, ilgili çeşitli bölümlerden çalışanları buraya getirip Erbain ziyaretçilerine hazırlamak için görevlendirmiştir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu