Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Dünya

BAE, Ülkedeki İhvanu-l Müslümin’i Yeniden Canlandırmaya Yönelik Gizli Planların Ortaya Çıkarıldığını Duyurdu

Birleşik Arap Emirlikleri, İhvanu-l Müslimin’i ve onları terör örgütü zümrelerine bağlı olan gizli bir örgütün faaliyetlerinin ortaya çıkarıldığını duyurdu.

Şii haber ajansının Şarq Al-Awsat’tan aktardığı habere göre, Birleşik Arap Emirlikleri, bu ülkede, kendisine bağlı “Dava al-Islah” örgütünün kaçak üyelerinden oluşan gizli bir örgütün keşfedildiğini duyurdu. BAE’nin Müslüman Kardeşler şubesi, istenilen hedeflere ulaşmak için çalışıyordu.

BAE’nin bu örgütü terör örgütü olarak sınıflandırdığını ve 2013 yılında dağıtılması talimatını verdiğini de belirtmekte fayda var.

Emirlik yetkilileri, soruşturmaların, bu örgütün diğer terör grupları ve örgütleriyle medya, ekonomi ve eğitim sektörleri aracılığıyla işbirliğini ve iletişimini güçlendirmek, böylece gerekli olan bütçeyle varlığını tekrar istikrara kavuşturarak yurtdışındaki koruma araçlarını güçlendirip ve sonunda hedeflerine ulaşmak için bir ittifak kurduğunu açıkladı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu