Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Dünya

Kahvaltıda Yenmemesi Gereken Üç Şey

Tatlı kahvaltıların enerji verici olduğu yönünde toplumda bilinen yanlış bir algı var. Kan şekerindeki ani yükseliş ardından ani bir çöküş getirerek bizi yorgun düşürür ve uyuşukluk hissi verir.

Bağırsak sağlığı uzmanı Chris Doberley, Britanyalıları şekerli kahvaltı alışkanlığından vazgeçmeye çağırdı. Vermiş olduğu öğütlerinde portakal suyu ve tatlı tahılları tüketmeyi unutmalarını tavsiye ediyor. Çünkü görünüşte zararsız olan bu maddeler bağırsaklara ve genel vücut sağlığına zarar vermektedir.

Portakal suyu gibi tatlı gıdaların bağırsak sağlığına ve genel sağlığa olumsuz etkisi nedeniyle diyetten çıkarılması gerektiğini, zira bu gıdalardaki yüksek şekerin kan şekeri seviyesini dengesiz hale getirerek sindirim sisteminin hassas dengesini bozduğunu vurguluyor. Kahvaltının tatlı olması ve meyve suyu, kahvaltılık gevrek veya hamur işleri içermesi gerektiği düşüncesi yanıltıcıdır ve potansiyel olarak zararlıdır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu