Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Pakistan

Pakistan Hava Yolları’nın Mukaddes Mekanlara Ziyaret İçin Aşura Özel Uçuşları İsmini Verdi

Pakistan’ın resmi gazetesi “Pakistan Observer”, bu ülkenin uluslararası havayollarına atıfta bulunarak Necef Eşref şehrine özel uçuşlar sağlanacağını duyurdu.

Gazete yayımlanan raporda şöyle yazıyordu; Bu eylem, Irak’taki kutsal türbeleri ziyaret etmek isteyen çok sayıda ziyaretçinin talebi üzerine planlanıyor.

Pakistan Uluslararası Havayolları’nın bu yıl 7 Temmuz’da Necef Eşref’e tarifeli uçuş gerçekleştirdiğini, ardından 11’inde başka bir uçuş gerçekleştirdiğini, ardından 20’si, 21’i ve 25’inde Pakistanlı ziyaretçilerin ülkelerine dönüşleri için bu uçuşları gerçekleştirdiğini belirtmekte fayda var.

Bu raporun devamında Pakistan Uluslararası Havayolları’nın bu uçuşlara “Aşura Özel Uçuşları” adını verdiği belirtiliyor.

“Pakistan Observer” gazetesi raporunun sonunda şunları belirtti: “Bu şirketin yetkilileri, Irak’ın kutsal şehirlerine yapılan bu özel uçuşlarda ziyaretçilerin sorunsuz ve konforlu bir seyahat deneyimi yaşamaları için gerekli tüm hazırlıkları yaptı.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu