Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Irak

Erbain’in Ziyareti İçin 25 milyon Ziyaretçinin Kerbela’ya Gelmesi Bekleniyor

Kerbela Valiliği, İmam Hüseyin (a.s)’ın Erbain Erbain yürüyüşüne hazırlanmak için ilk adımları attı ve bu yıl 25 milyon hacının bu mukaddes şehre gelmesini öngörüyor.

Şii Nasif haber ajansının haberine göre Casim el-Hattabi düzenlediği basın toplantısında şunları söyledi: Bu hafta Aşura günü anma merasiminde çeşitli hizmet departmanlarıyla performanslarını değerlendirmek üzere bir takım toplantılar düzenlendi ve İmam Hüseyin (a.s)’ın Erbain ziyareti için görüş ve önerilerini bildirmeleri talimatı verildi.

El Hattabi ayrıca şunu ifade etti: Valilik, ziyaretçilerin mukaddes Kerbela şehrine girişini ve geri dönüşlerini kolaylaştırmak amacıyla araçlar için beş tane park yeri hazırlamak da dahil olmak üzere ilk tedbirleri aldı.

Kerbela Valiliği, Kerbela’yı Babil vilayetindeki Hindia bölgesine bağlayan İmam Hüseyin (a.s) çevre yolunu tamamladı. Bu yol, şehrin girişlerindeki sıkışıklığın azaltılmasında çok etkili olacak.

Kerbela Valisi ayrıca şunları ekledi: Bahsedilen tedbirlere ek olarak, ziyaretçilerin ihtiyaç duyduğu içme suyunu temin etmek üzere günlük 10.000 metreküp kapasiteli İmam Hüseyin (a.s) su kompleksi projesinin tamamlanması Erbain ziyaretçilerinin refahını ve rahatını sağlamaya yönelik faaliyetlerden biriydi.

El Hattabi, bu yıl İmam Hüseyin (a.s)’ın Erbain yürüyüşü için Irak’ın içinden ve dışından mukaddes Kerbela şehrine gelecek ziyaretçi sayısının 25 milyon kişiye ulaşacağını öngördü.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu