Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Kutsal Mekanlar

Kerbela Şehri Erbain Ziyareti Merasimine Hazırlanıyor

Kerbela şehrinin yetkilileri, Erbain ziyaretini anma merasimine mümkün olan en iyi şekilde hazırlanmak amacıyla, il meclisi üyeleri ve şehrin çeşitli dairelerinin yöneticilerinin huzurunda İmam Hüseyin (a.s)’ın Erbain ziyaretinin hizmet planını inceledi.

Erbain ziyaretçilerine yönelik özel hizmet planlarının koordinasyon toplantısı ve incelemesi, Kerbela Valisi Nasif Casim El-Hattabi başkanlığında, il meclisi başkan ve üyeleri ile hizmet kuruluşlarının yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Bu toplantıda hizmet birimlerinin hazırladığı programlar ayrı ayrı sunularak analiz edilirken, son Muharrem merasiminde hizmet kuruluşlarının icraatlarının zayıf noktaları belirlenerek analiz edildi.

Bu toplantıda hizmet birimlerinin hazırladığı programlar ayrı ayrı sunularak analiz edilirken, son dönemde Muharrem’i anma töreninde yürütme organlarının icraatlarının zayıf noktaları tartışılıp analiz edildi.

Toplantıda hazır bulunanlar, hem ziyaretçi sayısındaki artışı hem de sıcaklık artışını dikkate alarak tüm zayıf noktaların giderilmesi ve geçmişte oluşan tüm eksikliklerin giderilmesi gerektiğini vurguladı.

Bu toplantıda, ziyaretçilerin dönüş yolunda sıkıntı çekmemelerini sağlamak amacıyla özellikle Babil ve Necef şehirlerine yönelik servis yollarının tamamlanması görüşüldü.

El Hattabi, ziyaretçilere en iyi hizmetlerin sunulmasını ve gerekli tüm ihtiyaçların karşılanmasını sağlamak için ilgili tüm taraflar arasındaki işbirliğinin önemini vurgulayarak, ziyaret sırasında ortaya çıkabilecek her türlü zorlukla yüzleşmeye tam hazır olunduğunu vurguladı.

Hizmet departmanlarının yöneticileri ise İmam Hüseyin (a.s)’ın Erbain ziyaretini başarılı bir şekilde geçirilmesini sağlamak ve ziyaretçiler için uygun ve güvenli bir ortam yaratmak amacıyla belirlenen programların uygulanmasına ve sunulan hizmetlerin iyileştirilmesine yönelik çabalara tam bağlılıklarını beyan ettiler.

Önümüzdeki günlerde mukaddes Kerbela şehri, İmam Hüseyin (a.s)’ın Erbain ziyaretini anma merasimine katılmak üzere Irak içinden ve dışından on milyonlarca ziyaretçinin huzuruna tanıklık edecek ve tüm alanlarda hizmet sunmaya ihtiyaç duyacaktır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu