Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Irak

Kerbela’da İbn Fahd Hilli İlim Medresesi’nde “ Avrupa’da Şiiliğin Vaziyeti ve Geleceği “ Konulu Oturum Gerçekleştirildi

Zilhicce Ayı’nın 26’sı çarşamba günü mukaddes Kerbela’da Ayetullah Şirazi’ye mensup ilim merkezlerinden olan İbni Fahd Hilli Medresesi’nde “ Avrupa’da Şiiliğin Vaziyeti ve Geleceği “ konulu oturum düzenlendi.

Bu oturum İsveç’te Lund Üniversitesi ve İngiltere’deki Horward Üniversiteleri’nde öğretim üyesi olan Profesör Oliver Scharbrodt’un katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Profesör Oliver Scharbrodt bu oturumda Avrupa’daki şiilerin günümüzdeki ve gelecekteki vaziyetleri, daha da önemlisi Ehl-i Beyt mektebinin bu kıtada yaygınlaşmasında hangi yöntemlerin daha müessir olacağı konularına değindi.

Profesör Scharbrodt bu oturumda kendisine yöneltilen soruları yanıtlayarak, Ehli Beyt mektebinin maneviyatının ve ahlakının bütün insanlığa yayılması gerektiğini tekit etti. Zira bu vesileyle dünya ve ahiret saadetinin elde edilebileceğini vurguladı.

Yine bu oturumda Ehli Beyt mektebinin diğer mekteplerle olan farklılıklarını tebliğ etme yolunda farklı yöntemlere özellikle medyanın önemine de vurgu yaptı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu