Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Irak

Basra Valisi Zevvarlara Hizmet İçin Yapılan Yolun Tamamlandığını Bildirdi

Basra valisi Eset Eydani cumartesi günü Muharrem Ayının gelmesiyle, Basra’da zevvarlara hizmet için yapılan yolun tamamladığı haberini verdi.

Kendileri bu haberi Basra’da emniyet güçlerinin, emniyet kuvvetlerinin ve hizmet kuruluşlarının bulunduğu bir görüşmeden sonra basın toplantısında bildirdi.

Bu toplantı emniyet güçlerinin Muharrem Ayında Hazreti İmam Hüseyin (a.s)’ın hareminde hazır olmaları hususunda gerçekleştirildi.

Eydani bu toplantıda Şelemçe Limanı ‘nın Basra’nın en önemli limanlarından birisi olduğunun ve ziyaretçileri ağırlamak için hazır olduğunu hatırlatarak: “ Basra’ya bağlanan bu yol İranlı ziyaretçilere hizmet için gerekli olan kuruluşlarla işbirliğiyle tamamlanmıştır.

Basra Valisi yayın kuruluşlarından kurallara uyulması, kamu mallarının korunması, yolların kapatılıp tahrip edilmemesi ve hizmet kuruluşlarına yardımda bulunmaları konusunda vatandaşlara bilgilendirme mesajları gönderilmesini istedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu