استانداری واسط با احداث مجموعهای به ارزش بیش از ۵ میلیارد دینار، آماده پذیرایی از زائران ایرانی از طریق گذرگاه مرزی زرباطیه برای بزرگداشت زیارت اربعین در استان کربلا است.
![](https://shiawaves.com/persian/wp-content/uploads/sites/2/2024/07/55a3d262-7ed3-42a9-a95f-e134fbe64f5c-780x470-1.jpeg)
یکی از اعضای شورای استانی واسط، عادل البدراوی، تأیید میکند که «کار در مرز زرباطیه»، در حال انجام است و پیشرفت محسوسی در کار وجود دارد و امیدواریم که قبل از سفر اربعین، تمام کارهای لازم را به پایان برسانیم .
در محوطه بیرونی مرز زرباطیه، نیز محلی برای اسکان خودروهای حمل مسافر آماده شده است، لذا زیارت امسال نسبت به سالهای گذشته بهتر است.
![](https://shiawaves.com/persian/wp-content/uploads/sites/2/2024/07/157111421.jpg)
البدراوی در ادامه گفت؛ بیش از ۵ میلیارد دینار برای تکمیل زیرساختهای این گذرگاه اعم از برق، آب و فاضلاب و همچنین احداث سقف در داخل بندر به دلیل دمای بالای ۵۰ درجه سانتیگراد هزینه شده است.
همچنین سیستم های مجهز به کولرهای گازی و فن های هوا علاوه بر سیستم خنک کننده یکپارچه نیز تعبیه شده و حداکثر تا ۵ آگوست آینده تمامی نواقص داخل این گذرگاه تکمیل خواهد شد.