تظاهرات کارگران آمریکا علیه تسلط میلیاردرها

تظاهرات کارگران آمریکا علیه تسلط میلیاردرها
در آمریکا و در شهرهای بزرگی مانند نیویورک، بوستون، شیکاگو و مریلند، معترضان با تجمعهای گسترده خواستار بهبود شرایط کاری و دستمزدهای عادلانه شدند.
بنابر نقل یو اس تودی، تمرکز اصلی این تظاهرات مخالفت با سیاستهای اقتصادی دولت ترامپ و مقابله با «تسلط میلیاردرها» بر اقتصاد بود.
در نیویورک، چند صد نفر مقابل برج ترامپ تجمع کردند و خواستار کاهش نابرابری اقتصادی و افزایش حمایت از کارگران شدند.
در شیکاگو، شهردار براندون جانسون به معترضان پیوست و با امضای دستور اجرایی، همکاری پلیس با نیروهای فدرال را محدود کرد تا حمایت عملی از حقوق کارگران نشان دهد.
این تجمعها بازتاب نارضایتی گسترده از سیاستهای اقتصادی و اجتماعی کنونی در آمریکا بود و طی آن تأکید شد که عدالت اقتصادی و حفاظت از حقوق کارگران نیاز فوری جامعه است.