آفریقا

اعدام شهروند تونسی به دلیل توهین به رئیس‌جمهور و دستگاه قضایی

اعدام شهروند تونسی به دلیل توهین به رئیس‌جمهور و دستگاه قضایی

یک شهروند تونسی به دلیل انتشار پست‌هایی در فیس‌بوک که به رئیس‌جمهور تونس، قیس سعید، وزیر دادگستری و دستگاه قضایی توهین تلقی شد، توسط دادگاهی در نابل به اعدام محکوم شد.

به گزارش خبرگزاری فرانسه اوسامه بوتلحجه، وکیل متهم، اعلام کرد این فرد ۵۱ ساله از ژانویه ۲۰۲۴ در بازداشت به سر می‌برد و بر اساس مواد ۶۷ و ۷۲ قانون جزای تونس و فرمان شماره ۵۴ محاکمه شده است.

کمیته احترام به آزادی و حقوق بشر تونس (CRLDHT) این حکم را خطای فاحش و تهدیدی جدی برای استقلال قضایی دانسته و خواستار بازبینی فوری آن شد.

به باور فعالان حقوق بشر، صدور این حکم، نگرانی‌ها درباره بازتولید استبداد در کشوری که موج‌های بهار عربی از آن آغاز شدرا افزایش داده است.

بر اساس گفته فعالان حقوق بشر، تداوم چنین پرونده‌هایی می‌تواند فضای آزادی بیان و حقوق مدنی را بیش از پیش محدود کرده و اعتماد عمومی به دستگاه قضایی را تضعیف کند.

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا