جهان

ادای احترام دبیرکل سازمان ملل متحد به ۱۳۶ کارمند امدادی جان‌باخته این نهاد

ادای احترام دبیرکل سازمان ملل متحد به ۱۳۶ کارمند امدادی جان‌باخته این نهاد

دبیرکل سازمان ملل متحد با انتشار پیامی از فداکاری و ده‌ها نفر از کارکنان این سازمان بین‌المللی در جریان مأموریت‌های بشردوستانه یک سال گذشته خبر داد.

این نیروهای امدادی و صلح‌بان که در تلاش برای کاهش رنج‌های بشری و برقراری آرامش در نقاط مختلف جهان بودند، در حین انجام وظایف انسانی خود در مناطق جنگ‌زده و پرخطر جان خود را از دست داده‌اند.

بر اساس گزارش روزنامه «۸صبح» کابل، آنتونیو گوترش با اشاره به جان‌باختن ۱۳۶ تن از کارمندان این نهاد، تأکید کرد که این افراد در شرایطی بسیار دشوار و در بی‌ثبات‌ترین نقاط سیاره زمین خدمت می‌کردند.

دبیرکل سازمان ملل تصریح کرد که این مأموران صلح با آگاهی کامل از خطرات موجود، مأموریت‌های خود را دنبال می‌کردند؛ چرا که باور داشتند بهبود وضعیت جهان نیازمند ایثار و تلاش‌های فداکارانه است.

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا