جهان

برنامه تحقیقاتی «بررسی وضعیت زندگی مسلمانان در آلمان» آغاز به کار کرد

یک موسسه فرهنگی در آلمان برنامه ای تحقیقاتی را در رابطه با وضعیت زندگی مسلمانان در آلمان آغاز کرد.

 

یک موسسه فرهنگی در آلمان برنامه ای تحقیقاتی را در رابطه با وضعیت زندگی مسلمانان در آلمان آغاز کرد.

طبق خبرها، چهارده تن از محققین و اساتید دانشگاهی، خبرنگاران و روزنامه نگاران اندونزیایی روز گذشته این کشور را به مقصد آلمان ترک کردند تا در یک برنامه تحقیقاتی دو هفته ای موسسه گوته، یک موسسه فرهنگی تحت حمایت دولت آلمان برای بررسی «وضعیت زندگی مسلمانان در آلمان» شرکت کنند.

این گروه مکان های مختلف از جمله دانشگاه ها را مورد ارزیابی قرار داده و از کارشناسان و فعالان حقوق مدنی در این باره نظرسنجی انجام خواهند داد.

آن ها همچنین تنوع جمعیتی مسلمانان را در آلمان و تعامل آن ها را با جامعه غیرمسلمان این کشور بررسی خواهند نمود.

موسسه فرهنگی گوته در بیانیه ای اعلام کرد: هدف از این برنامه فراهم ساختن بینشی به داخل زندگی روزمره مسلمانان در آلمان و روشن ساختن تاریخ طولانی آنان و تأثیر آن در جامعه آلمان بوده است.

آلمان هم چون فرانسه، دو کشور اروپایی با بیشترین جمعیت مسلمان محسوب می شوند.

از زمانی که چندین هزار مسلمان در قالب گروه های مهاجر در سال 1945 به این کشور وارد شدند تا سال 2015 ، جمعیت مسلمانان به 4 میلیون رسیده است. جمعیت مسلمانان در آلمان نیز در سال های اخیر رشد قابل توجهی داشته است.

هانریچ بلومیکه مدیر منطقه ای گوته برای جنوب شرقی آسیا، استرالیا و نیوزلند ضمن اذعان وجود اسلام هراسی در آلمان گفت: در ادراک من، بخشی از اسلام هراسی هیچ ارتباطی با اسلام ندارد، بلکه بیشتر پاسخی به دین هستند؛ چرا که آلمان یک کشور سکولار می باشد.

وی در پایان گفت: همه جامعه غرب بر سر این مبارزه است که حکومت و کلیسا از چه نقشی در جامعه برخوردار هستند.

 

 

اخبار مرتبط

دکمه بازگشت به بالا