اجرای پروژهای آموزش اسلامی در «بادن-وورتمبرگ»
آموزش اسلامی در مدارس «بادن-وورتمبرگ» آلمان یک سال دیگر نیز به صورت پروژه انجام میشود و مسئولان این ایالت فعلا برنامه دیگری در این زمینه ندارند.
آموزش اسلامی در مدارس «بادن-وورتمبرگ» آلمان یک سال دیگر نیز به صورت پروژه انجام میشود و مسئولان این ایالت فعلا برنامه دیگری در این زمینه ندارند.
دولت ائتلافی ایالت بادن- وورتمبرگ، تصمیم گرفته است تا سال آینده نیز آموزش مذهبی اسلامی در قالب پروژه ادامه یابد.
این تصمیم در جلسه وزارت فرهنگ در اشتوتگارت گرفته شده است.
هر چند گفته میشد که آموزش اسلامی در سال تحصیلی ۲۰۱۸-۲۰۱۹ در جنوب غربی این ایالت وجود خواهد داشت، اما دولت ایالتی به دلیل یک سری مسائل تصمیم گرفته است که این امر فعلا انجام نشود.
در سال تحصیلی ۲۰۱۸-۲۰۱۷، تقریبا ۶۱۰۰ دانشآموز از ۹۳ مدرسه در این ایالت تحت تعالیم آموزش سنی قرار گرفتند.
در آلمان، آموزش مذهبی توسط جوامع مذهبی صورت میگیرد و دولتهای ایالتی کمتر در این امر دخالت میکنند. اما آموزش اسلامی تنها در شرایطی میتواند به عنوان یک واحد درسی در نظر گرفته شود که مسئولان آن مشخص بوده و از جوامع اسلامی باشند.
با وجود این قوانین، وزارت فرهنگ هنوز برنامهها را تصویب نکرده است.
به گفته فعالان مسلمان حاضر در آلمان، انتقاد از نفوذ مقامات ترکیه به ویژه اتحادیه ترکی- اسلامی دیتیب در امور مذهبی آلمان یکی از دلایل تصویب نشدن برنامهها است.
مقامات مجلس ایالتی بادن- وورتمبرگ می گویند، حدود ۶۰۰ هزار مسلمانان در این ایالت زندگی میکنند که برخی از آنها در حال حاضر، از نسل سوم و چهارم مسلمانان این ایالت هستند.
آندراس شوارتس رهبر فراکسیون سبزها در این باره گفت:«ما میخواهیم مطمئن شویم که آموزش اسلامی میتواند زیر نظر دولت در دراز مدت از قالب پروژه خارج و به آموزش مداوم تبدیل شود. در این مدت روحانیان و معلمان نیز باید در دانشگاهها و کالج های آلمان آموزش ببینند.»