علم و فناوری

کشف جدید دانشمندان درباره ریشه‌های جنینی عارضه‌های قلبی؛ افزایش چشمگیر خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی در فرزندان مادران مبتلا به فشار خون بالا

کشف جدید دانشمندان درباره ریشه‌های جنینی عارضه‌های قلبی؛ افزایش چشمگیر خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی در فرزندان مادران مبتلا به فشار خون بالا

پژوهش‌های نوین پزشکی نشان می‌دهند که پیشگیری از بیماری‌های مهلک قلبی باید بسیار زودتر از دوران بزرگسالی و از همان نخستین مراحل شکل‌گیری حیات آغاز شود.

یافته‌های جدید حاکی از آن است که سلامت عروقی جنین به شدت تحت تأثیر شرایط جسمانی مادر در طول دوران بارداری قرار دارد و اختلالات این دوره، پیامدهای ماندگاری بر جا می‌گذارد.

به گزارش ایندیپندنت فارسی ، دانشمندان و پژوهشگران موسسه «نورث‌وسترن مدیسین» در بررسی‌های خود دریافتند فرزندانی که مادرانشان در دوران بارداری به فشار خون بالا مبتلا بوده‌اند، در آینده با چالش‌های جدی مواجه می‌شوند.

بر اساس گزارش این رسانه، این کودکان علائمی چون شاخص توده بدنی بالا، افزایش قند و فشار خون و همچنین ضخیم شدن دیواره‌های شریانی را تجربه می‌کنند که همگی از عوامل اصلی بروز سکته و بیماری‌های قلبی هستند.

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا