گفتگو با مستبصر عراقی در شبکه جهانی امام حسین علیه السلام
یک مستبصر عراقی در برنامه زنده مجموعه رسانه ای امام حسین علیه السلام حضور یافت.
یک مستبصر عراقی در برنامه زنده مجموعه رسانه ای امام حسین علیه السلام حضور یافت.
حسن هادی الجبوری مستبصر عراقی با حضور در مجموعه رسانه ای امام حسین علیه السلام میهمان ویژه برنامه زنده سرزمین عشق بود.
الجبوری که مدیر مرقد صحابی بزرگوار سلمان فارسی علیه السلام در عراق است، در مورد چگونه شیعه شدن خود گفت: من از سن ۱۴ سالگی که در مقطع راهنمایی تحصیل می کردم، با عقاید و امور گوناگون اختلافی میان شیعه و سنی مانند نماز، روزه، وضو و حرام و حلال هایی آشنا شدم و ذهنم دائم به این مسائل مشغول بود.
وی افزود: من با خواندن تاریخ و خصوصا جنگهای معروف بین برخی صحابه رسول خدا و اهل بیت علیهم السلام به این نتیجه رسیدم که هیچ گاه اختلافات سطحی به جنگ کشیده نمی شود و قطعا یکی از دو طرف حق و دیگری باطل است.
الجبوری ادامه داد: بیشترین چیزی که ذهن مرا در تاریخ درگیر خود کرد، جنگ صفین، بین امیر المومنین حضرت علی علیه السلام و معاویه علیه بود.
وی افزود: به خاطر دارم در سال 1988 میلادی در مجلسی پسر عمویم واقعه رزیت الخمیس را بازگو کرد و گفت که من در کتاب صحیح بخاری خوانده ام که عمر بن خطاب به رسول خدا نسبت هذیان گویی داده و این کلام اهانت به ساحت مقدس نبی مکرم اسلام است، ولی پسر عمویم این امر را نپذیرفت، چون در نزد اهل تسنن عمر بن خطاب معروف به فاروق امت و ناصر دین است و طبق روایات اهل سنت، رسول خدا همیشه دو عمر یعنی عمر بن خطاب و دومی عمر بن عاص را مورد تمجید قرار می داد و این در حالی بود که در آن زمان دسترسی به کتب مستند و صحیح در این موارد را نداشتم و این موضوع مرا به تفکر وا میداشت.
حسن هادی در ادامه گفتگوی زنده خود که از شبکه امام حسین علیه السلام یک به زبان فارسی پخش می شد تصریح کرد:
من بعد از نقل مکان به شهر بغداد و در منطقه الحریه به بررسی و پژوهش مشغول شدم و خوشبختانه در بغداد دسترسی به کتاب های دینی و صحیح مانند تالیفات عالم کبیر عبد الحسین شرف الدین موسوی از جمله کتاب المراجعات، کتاب الفصول المهمه، کتاب النص و الاجتهاد و همچنین کتب علامه تیجانی میسر بود.
حسن هادی افزود: من با در اختیار داشتن این کتابها مشغول به مطالعه و مقارنه بین کتب و عقل خود بودم که به واقعه رزیت الخمیس رسیدم که در چاپ جدید کتاب صحیح بخاری اصطلاح هذیان پیغمبر به غلبه درد و بیماری تغییر کرده بود، ولی با تمام این احوال باز هم به نظر من این یک اهانت و بی حرمتی به حضرت محمد مصطفی صل الله علیه و آله به حساب می آمد.
وی در پایان سخنان خود گفت : من سرانجام با بررسی و تحقیقات وسیع به حقانیت مذهب تشیع و اهل بیت علیهم السلام که به تنهایی مظهر و نمادی اصیل از تعالیم، فرهنگ و سنن اسلام را به نمایش می گذارند، پی بردم و در اینجا از تمام اهل تسنن می خواهم با تفکر و تامل در این امور مانند صحابی جلیل القدر پیامبر حضرت سلمان محمدی علیه السلام بوده و قدسیت و محبوبیت را تنها به کسانی که از سوی خداوند متعال برای هدایت بشریت مامور و گمارده شده اند، دهند و در این مورد هیچ بحث و تردیدی نیست.