مرجعیت شیعه

دیدار نماینده آیت‌الله العظمی شیرازی از مرکز پژوهش‌های راهبردی نجف اشرف برای بررسی فعالیت‌های علمی به منظور بهره‌گیری از فناوری های جدید در ترویج معارف اهل‌بیت علیهم السلام

دیدار نماینده آیت‌الله العظمی شیرازی از مرکز پژوهش‌های راهبردی نجف اشرف برای بررسی فعالیت‌های علمی به منظور بهره‌گیری از فناوری های جدید در ترویج معارف اهل‌بیت علیهم السلام

همزمان با ایام عید سعید غدیر، حجت الاسلام والمسلمین شیخ جلال معاش نماینده حضرت آیت‌الله العظمی سید صادق حسینی شیرازی در جریان سفر به شهر مقدس نجف اشرف با حضور در مرکز پژوهش‌های راهبردی نجف اشرف با مسئولان این مجموعه دیدار و درباره فعالیت‌های علمی و راه‌های توسعه برنامه‌های پژوهشی گفت‌وگو کرد.

به گزارش خبرگزاری اخبار شیعه، در این دیدار بر اهمیت تقویت فعالیت‌های علمی و راهبردی در حوزه مسائل معاصر جهان اسلام و بهره‌گیری از فناوری‌های نوین برای گسترش معارف اهل‌بیت علیهم السلام تأکید شد.


همچنین در این گفت‌وگوها وضعیت کنونی مسلمانان و ضرورت نقش‌آفرینی مراکز پژوهشی در پاسخ به نیازهای فکری جامعه مورد بررسی قرار گرفت.


در ادامه این دیدار، گزارشی از فعالیت‌های انجام‌شده و برنامه‌های آینده مرکز ارائه شد و بر گسترش همکاری‌های علمی و رسانه‌ای برای نشر علوم محمد و آل محمد علیهم السلام تأکید گردید.

همچنین در این نشست بر ضرورت ایجاد پیوند میان مراکز علمی و نهادهای فرهنگی برای ارتقای سطح آگاهی دینی و تقویت تولید محتوای پژوهشی تأکید شد.

حاضران بر این باور بودند که استفاده هدفمند از فناوری‌های نوین می‌تواند نقش مهمی در توسعه گفتمان دینی در سطح بین‌المللی ایفا کند.

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا