مرجعیت شیعه

دیدار بعثه آیت‌الله العظمی شیرازی با اعضای بعثه مراجع تقلید و گسترش برنامه‌های فرهنگی برای حجاج در مدینه منوره

دیدار بعثه آیت‌الله العظمی شیرازی با اعضای بعثه مراجع تقلید و گسترش برنامه‌های فرهنگی برای حجاج در مدینه منوره

هم‌زمان با ادامه موسم حج، بعثه مرجع عالیقدر آیت‌الله العظمی سید صادق حسینی شیرازی فعالیت‌های گسترده فرهنگی، دینی و ارتباطی خود را در شهر مدینه منوره ادامه می دهد.

این بعثه با برگزاری دیدارهای مختلف با بعثه‌های دیگر مراجع معظم تقلید و کاروان‌های زائران، بر تقویت همکاری‌ها و خدمت‌رسانی بهتر به حجاج تاکید کرده است.

به گزارش خبرگزاری اخبار شیعه، هیئتی از بعثه مرجع عالیقدر آیت الله العظمی شیرازی در روزهای اخیر با مسئولان و اعضای چند بعثه مراجع معظم تقلید دیدار و گفت‌وگو کرده است.

در این دیدارها، موضوع هماهنگی بیشتر میان بعثه‌ها برای ارائه خدمات فرهنگی و دینی به زائران بیت‌الله الحرام مورد بررسی قرار گرفت.

بر اساس این گزارش، هیئت اعزامی بعثه آیت الله العظمی شیرازی با اعضای بعثه‌های آیات عظام سید علی حسینی سیستانی، شیخ بشیر نجفی، سید محمد تقی مدرسی و شیخ اسحاق فیاض دیدار کرده و درباره مسائل مرتبط با حج، برنامه‌های فرهنگی و راه‌های تقویت همکاری میان بعثه‌های دینی گفت‌وگو کرده‌اند.

اعضای بعثه آیت الله العظمی شیرازی همچنین با شماری از کاروان‌های حاضر در مدینه دیدار کرده و پیام سلام و دعای معظم له را به زائران رساندند.

در حاشیه این برنامه‌ها، مجالس یاد اهل بیت علیهم السلام برگزار و توصیه‌های اخلاقی و معنوی برای بهره‌گیری بیشتر از فضای معنوی حج ارائه شد.

بعثه آیت الله العظمی شیرازی علاوه بر این دیدارها، برنامه‌های آموزشی و فرهنگی روزانه‌ای برای حجاج برگزار می‌کند که با هدف افزایش آگاهی دینی و تقویت روحیه همدلی میان شیعیان جهان دنبال می‌شود.









اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا