مرجعیت شیعه در گردهمایی سالیانه بانوان: ماه مبارک رمضان بهار خودسازی و هدايت ديگران است
گردهمایی سالیانه بانوان در بیت مرجعیت شیعه برگزار شد.
گردهمایی سالیانه بانوان در بیت مرجعیت شیعه برگزار شد.
با نزدیک شدن به ایام میلاد امام حسن مجتبی علیه السلام، گردهمایی سالیانه بانوان در بیت مرجعیت شیعه «آیت الله العظمی سید صادق شیرازی» مدظله برگزار گردید.
به گزارش شیعه ویوز در این گردهمایی معظم له طی سخنانی با اشاره به روایتی از رسول خدا صلی الله علیه و آله که در آن سفارشاتی را به ابوذر دارند، فرمودند: این سفارشات تنها مختص وی نیست و با استفاده از این فرصت همه مومنان را توصیه می کنم که به سفارشات آن حضرت عمل نمایند.
مرجعیت شیعه افزودند: در بخشی از فرمايشات پيامبر به ابوذر آمده است: همانگونه که دارايی ات را بی جا مصرف نمی کنی، سعی کن عمرت را نيز هدر ندهی. پيامبر اکرم صلی الله عليه وآله در این روایت با جمله ای در نهایت بلاغت و زیبایی بر اهمیت عمر انسان تاکید می فرمایند که این یکی از راه های سعادت انسان است.
معظم له در ادامه با تبیین این مطلب فرمودند: دو مورد است که انسان هر روز بايد در آن پيشرفت نماید، اول سعی نماید که در کسب بیش از پیش صفات حسنه ترقی نماید و دوم مسأله هدايت ديگران است.
مرجعیت شیعه در ادامه با اشاره به روایت دیگری از حضرت رسول اعظم صلی الله علیه و آله ادامه دادند: حضرت می فرمایند بهترین عمل در ماه مبارک رمضان، دوری از حرام الهی است، پس سعی کنیم با دوری از گناهان و تزکیه نفس که به تصمیم و تلقین نیاز دارد؛ راه سعادت را طی نماییم.
مرجعیت شیعه ادامه دادند: در باره مسأله هدايت ديگران، هر شخصی بايد سعی کند تا خانواده، دوستان، آشنایان و سايرين را به قدر توان راهنمايی و به سمت سعادت هدايت نماید و اين امر وظيفه ای واجب بر عهده همگان است.
معظم له تاکید کرند: در راه هدايت ديگران در پی اين نباشيد که طرف مقابل می پذيرد و يا نه، بلکه انسان بايد به وظيفه خود در قبال ديگران عمل کند.
آیت الله العظمی شیرازی مدظله ادامه دادند: تمام طول سال برای پرداختن به این دو امر است، اما ماه مبارک رمضان بهار خودسازی و هدايت ديگران است. پس از اين فرصت استفاده کنيد؛ چراکه در اين ماه پاداش دو چندان است.
ایشان در ادامه با تاکید بر این که اولین قدم در تزکيه نفس، مسأله عقاید است، فرمودند: توصيه می کنم با نزديک ترين افراد خود گرد هم آييد و تأمل کنيد که چه مقدار خداباوری داريم. اين مسأله بسيار حائز اهميت و ريشه اسلام است. با خود بينديشيم که به غفار بودن خدا، عدالت خدا و ديگر صفات خدا تا چه ميزان باورمنديم؟! همينطور در مورد معاد باوری، تولّی و تبرّی و دیگر عقاید حقه شیعه.
معظم له در پایان تاکید کردند: انسان به اندازه خداباوری و معادباوری خود به سعادت و موفقيت نائل می آيد و ماه مبارک رمضان بهار پرداختن به اين امور است، پس سعی کنيم از فرصت باقی مانده اين ماه بهترين بهره را در اين جهت ببريم.