مرجعیت شیعه

آیت الله العظمی شیرازی: تمامی جنگ‌های پیامبر خدا و امیرالمومنین صلوات الله علیهما جنبه دفاعی داشته و هیچ کدام جهاد ابتدایی نبوده است

آیت الله العظمی شیرازی: تمامی جنگ‌های پیامبر خدا و امیرالمومنین صلوات الله علیهما جنبه دفاعی داشته و هیچ کدام جهاد ابتدایی نبوده است

نشست علمی روزانه آیت‌الله‌العظمی سید صادق حسینی شیرازی، روز دوشنبه هفتم شعبان سال 1447 برگزار شد.

در این نشست، همانند جلسات پیشین، معظم‌له به سوالات حاضران پیرامون مسائل مختلف فقهی پاسخ دادند.

آیت‌الله العظمی شیرازی با اشاره به سیره رسول خدا و امیرالمومنین صلوات الله علیهما در رابطه با جنگ هایی که در زمان آن بزرگواران رخ داد خود تاکید فرمودند: پیامبر اکرم و امیرالمومنین صلوات الله علیهما هیچگاه جهاد ابتدایی نکردند و آنچه در زمان ایشان رخ داده، همگی جنبه دفاعی داشته است.

معظم له در ادامه فرمودند: لذا چون التزام رسول خدا و امیرالمومنین صلوات الله علیها این بوده که جهاد ابتدایی نفرمودند، مشهور میان فقها این است که جهاد ابتدایی نیست.

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا