سوریه

ائتلاف نوپای «الكتلة الوطنية» در سوریه آماده آغاز فعالیت سیاسی می‌شود

ائتلاف نوپای «الكتلة الوطنية» در سوریه آماده آغاز فعالیت سیاسی می‌شود

چند جریان و حزب سیاسی در سوریه قصد دارند با تأسیس ائتلاف تازه‌ای به نام «الكتلة الوطنية» فعالیت رسمی خود را آغاز کنند.

این نهاد جدید به دنبال ارائه چارچوبی سیاسی برای آینده کشور است.

گروهی از جریان‌ها، شخصیت‌ها و احزاب سیاسی سوری در حال آماده‌سازی برای اعلام رسمی تأسیس ائتلاف جدیدی به نام «الكتلة الوطنية» هستند.

این ائتلاف، بر اساس اخبار منتشر شده در الاخبار، اهدافی شامل ایجاد چارچوبی مدنی، دموکراتیک و متکثر برای کشور اعلام کرده است.

طبق اعلام منابع خبری، شخصیت‌هایی همچون هیثم المناع، طارق الاحمد، رامیا ابراهیم، ناصر الغزالی و فرانسیس طنوس قرار است در این ائتلاف حضور داشته باشند.

اعضای این نهاد به دنبال انتشار بیانیه تأسیس و ارائه منشور اخلاقی و اهداف خود در روزهای آینده هستند.

الاخبار اشاره کرده است که نام «الكتلة الوطنية» یادآور گروهی از احزاب و نیروهای سیاسی در دوران قیمومیت فرانسه بر سوریه است که با همین عنوان فعالیت داشتند و نقش مشخصی در تحولات سیاسی آن زمان ایفا کردند.

بر اساس اعلام این منابع، اصول اصلی ائتلاف شامل تمرکززدایی قدرت و حفظ وحدت سرزمینی سوریه است.

فعالیت این نهاد محدود به جنبه‌های سیاسی خواهد بود و هرگونه فعالیت نظامی از دستور کار آن خارج است.

تحلیلگران میدل ایست نیوز در گفتگو با رسانه‌ها تأکید کرده‌اند که تشکیل این ائتلاف در شرایط فعلی سوریه، که با تغییرات ساختاری و تمرکز قدرت مواجه است، می‌تواند بازتاب‌دهنده تلاش برخی گروه‌ها برای ارائه گزینه‌های جدید سیاسی باشد، اما هنوز جایگاه و تأثیرگذاری واقعی آن در تحولات داخلی سوریه مشخص نیست.

میدل ایست نیوز گزارش داده است که فعالیت این ائتلاف و انتشار بیانیه‌های رسمی در روزهای آینده، امکان بررسی جزئیات ساختار، اهداف و برنامه‌های آن را فراهم خواهد کرد و رسانه‌ها همچنان روند شکل‌گیری و واکنش دیگر بازیگران سیاسی سوریه را پوشش می‌دهند.

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا