لبنان

لبنان زیر فشار بحران غذایی؛ ذخایر گندم تنها برای ۴۵ روز کافی اعلام شد و نگرانی‌ها درباره تامین آرد افزایش یافت

لبنان زیر فشار بحران غذایی؛ ذخایر گندم تنها برای ۴۵ روز کافی اعلام شد و نگرانی‌ها درباره تامین آرد افزایش یافت

در حالی‌ که تنش‌ها و شرایط دشوار امنیتی در لبنان ادامه دارد، مقام‌های این کشور اعلام کردند ذخایر گندم در سیلوها تنها برای حدود ۴۵ روز کافی است.

این موضوع نگرانی‌های شدیدی درباره آینده تأمین مواد غذایی ایجاد کرده است

. این اعلام در بحبوحه بحران اقتصادی و بی‌ثباتی منطقه، توجه ناظران بین‌المللی را به وضعیت امنیت غذایی لبنان جلب کرده است.

بر اساس گزارش العین‌الوسط، عامر البساط، وزیر اقتصاد لبنان تأکید کرد که دولت از مدتی پیش برنامه‌ریزی برای مقابله با بحران مواد غذایی آغاز کرده و زنجیره تأمین میان آسیاب‌ها و نانوایی‌ها به‌طور منظم در حال فعالیت است تا کمبودها به حداقل برسد.

رسانه ال‌اورینت‌تودی نیز نوشته است که ذخایر گندم فعلی در بازار لبنان برای کمتر از دو ماه کافی محسوب می‌شود، و ناظران هشدار داده‌اند تداوم بحران و اختلالات واردات می‌تواند موجب صف‌های طولانی در مقابل نانوایی‌ها و افزایش نارضایتی عمومی شود. (

تحلیلگران بین‌المللی می‌گویند لبنان باید با تضمین واردات بیشتر و تقویت ذخایر راهبردی، از وقوع بحران جدی‌تر جلوگیری کند تا امنیت غذایی مردم حفظ شود.

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا