عراق

میزبانی بغداد از بیست‌وهفتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب با حضور ۶۰۰ ناشر از ۲۳ کشور

میزبانی بغداد از بیست‌وهفتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب با حضور ۶۰۰ ناشر از ۲۳ کشور

بغداد پایتخت عراق خود را برای میزبانی از بیست‌وهفتمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب آماده می‌کند.

این رویداد بزرگ فرهنگی از ۲ تا ۱۲ سپتامبر آینده (۱۱ تا ۲۲ شهریورماه) با حضور بیش از ۶۰۰ ناشر از ۲۳ کشور برگزار می‌شود تا جایگاه تاریخی و فرهنگی عراق را در عرصه تولید کتاب و دانش به نمایش بگذارد.

به گزارش پایگاه خبری «عربی ۲۱»، وزارت فرهنگ، گردشگری و آثار باستانی عراق با همکاری شرکت «صدی العارف» تدارکات گسترده‌ای برای اجرای دوره‌ای استثنایی در نظر گرفته است.

معاون امور فرهنگی این وزارتخانه اعلام کرد این نمایشگاه فراتر از عرضه کتاب، شامل برنامه‌ای جامع مانند نشست‌های اندیشه‌ورزی، شب‌های شعر و ادبیات، جلسات گفت‌وگو با حضور نخبگان علمی و ادبا، و همچنین نشست‌های ویژه با حضور وزرا برای ارتباط مستقیم با مردم و اهالی فرهنگ خواهد بود.

بازدیدکنندگان در این دوره به هزاران عنوان کتاب در حوزه‌های ادبیات، علوم، اندیشه، کودک و آثار مذهبی دسترسی خواهند داشت.

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا