عراق

باران شدید و آب‌گرفتگی گسترده در عراق

باران شدید و آب‌گرفتگی گسترده در عراق

عراق هم‌اکنون تحت تأثیر یک سامانه بارشی بسیار قوی قرار گرفته که باعث آب‌گرفتگی وسیع معابر و اختلال در زندگی روزمره شهروندان شده است.

این موج بارشی از ۲ تا ۳ روز پیش از سمت شمال و غرب کشور آغاز شد و به تدریج مرکز و جنوب عراق را در بر گرفت.

شدت بارش‌ها امروز (۴ فروردین) در شهرهای کربلا، نجف، بغداد و بصره به اوج خود رسید و بسیاری از معابر در این مناطق دچار آب‌گرفتگی شدید شد.

بنابر گزارش خبرگزاری «اخبار شیعه»، تردد زائران و شهروندان با مشکلات جدی مواجه گردید و برخی مسیرها به دلیل آب‌گرفتگی غیرقابل عبور شدند.

استانداری‌های بغداد، کربلا، نجف، بابل و دیوانیه امروز را تعطیل رسمی اعلام کردند تا سلامت دانش‌آموزان و شهروندان حفظ شود.

همچنین سازمان هواشناسی عراق پیش‌بینی کرده که بارش‌های شدید و ناپایداری جوی حداقل تا ۴۸ ساعت آینده ادامه داشته و احتمال رعد و برق و تگرگ در استان‌های جنوبی نیز وجود دارد.

این شرایط یادآور اهمیت آمادگی شهروندان و دستگاه‌های امدادی برای مقابله با بلایای طبیعی در عراق است.

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا