عراق

آغاز اجرای طرح امنیتی بغداد و طرح پزشکی کربلا برای استقبال از زائران اربعین

آغاز اجرای طرح امنیتی بغداد و طرح پزشکی کربلا برای استقبال از زائران اربعین

همزمان با نزدیک شدن به ایام زیارت میلیونی اربعین، بغداد و کربلا دو طرح جامع و هماهنگ برای تأمین امنیت، سلامت و خدمات‌رسانی به زائران حرم مطهر امام حسین علیه‌السلام را از ابتدای ماه آگوست و پنجم ماه صفر به اجرا می‌گذارند.

با آغاز شمارش معکوس برای راهپیمایی عظیم اربعین حسینی، مسئولان امنیتی بغداد و مدیران بهداشت کربلا، اجرای دو طرح مهم امنیتی و پزشکی را برای خدمت‌رسانی به زائران اعلام کردند.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق، ولید خلیفه التمیمی، فرمانده ستاد عملیات بغداد، روز دوشنبه اعلام کرد که طرح ویژه اربعین در این شهر، از جمعه آینده، اول آگوست، آغاز خواهد شد.

این طرح شامل سازماندهی مسیر تردد زائران به سمت شهر مقدس کربلا، به‌کارگیری ظرفیت‌های اطلاعاتی برای پوشش امنیتی محورهای زیارتی، ارائه خدمات اداری و پزشکی، و نیز هماهنگی فعالیت مواکب حسینی است.

خلیفه التمیمی تأکید کرد که در این طرح، هیچ مسیری مگر در شرایط اضطراری و تنها با دستور ستاد عملیات بغداد بسته نخواهد شد.

همچنین، خودروهای باری و موتورسیکلت‌ها تنها در مسیرهایی مجاز به تردد هستند که زائران در آن‌ها حضور ندارند، و از تردد آن‌ها در مسیر زائران جلوگیری خواهد شد.

از سوی دیگر، اداره بهداشت کربلای معلی نیز از آغاز طرح اضطراری جامع پزشکی برای اربعین خبر داد.

به گزارش میدل ایست نیوز، این طرح از روز پنج‌شنبه، پنجم صفر آغاز می‌شود و تا پایان مراسم اربعین ادامه خواهد داشت.

بر اساس این طرح، یکصد آمبولانس، هشت بیمارستان دولتی و پنج بیمارستان خصوصی، شش مرکز فوریت‌های پزشکی و 22 ایستگاه درمانی، برای ارائه خدمات به میلیون‌ها زائر آماده شده‌اند.

همچنین، 50 تیم بهداشتی مسئول نظارت بر کیفیت آب و غذا، و 30 تیم واکنش سریع برای مواجهه با بحران‌ها، به کار گرفته خواهند شد.

اداره بهداشت اعلام کرده که پشتیبانی‌های دارویی و تجهیزاتی فراتر از سهمیه معمول از سوی شرکت «کیمادیا» فراهم شده و همکاری بین‌استانی با نجف اشرف، بابل، بصره، میسان و دیگر مناطق نیز برقرار گردیده است تا امنیت و سلامت زائران تضمین شود.

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا