ایران

یوتیوب برای دانشجویان دانشگاه تهران رفع فیلتر شد

یوتیوب برای دانشجویان دانشگاه تهران رفع فیلتر شد

کانال «شورای صنفی کل دانشجویان دانشگاه تهران» اعلام کرده یوتیوب روی اینترنت داخلی این دانشگاه رفع فیلتر شده است و دانشجویان می‌توانند از این پلتفرم برای استفاده‌های آموزشی و پژوهشی بهره‌مند شوند.

به گزارش پایگاه خبری مستقل آنلاین، به این ترتیب به رغم اینکه مقام‌های دولتی در چند مقطع با اینترنت طبقاتی مخالفت کردند، این پروژه برای دانشجویان و اساتید دانشگاه تهران کلید خورده است.

دی‌ماه ۱۴۰۳ بود که وزیر علوم ایران گفته بود یوتیوب به‌زودی برای دانشجویان و اساتید رفع فیلتر می‌شود و وزارت ارتباطات نیز در این زمینه همکاری‌های لازم را انجام می‌دهد.

اندکی پس از آن روابط عمومی وزارت ارتباطات ایران، ضمن مخالفت با ارائه اینترنت طبقاتی، همکاری برای اجرای این پروژه را تکذیب کرده بود اما سرانجام این اتفاق افتاد.

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا