افغانستان

انتشار گزارش سازمان حقوق بشر و دموکراسی افغانستان درباره اجرای ۲۷۴۵ مورد مجازات شلاق در مکان‌های عمومی توسط طالبان طی چهار سال گذشته

انتشار گزارش سازمان حقوق بشر و دموکراسی افغانستان درباره اجرای ۲۷۴۵ مورد مجازات شلاق در مکان‌های عمومی توسط طالبان طی چهار سال گذشته

سازمان حقوق بشر و دموکراسی افغانستان در گزارشی تازه به مستندسازی موارد مجازات شلاق‌زدن در ملاءعام توسط حکومت طالبان طی سال‌های ۱۴۰۱ تا ۱۴۰۵ پرداخته است.

بر اساس این گزارش، در طول این بازه زمانی چهارساله، ده‌ها تجمع عمومی جهت اجرای این مجازات‌ها برپا شده که طی آن ۲ هزار و ۷۴۵ تن مجازات شده‌اند.

اکثر موارد ثبت‌شده بر اساس ادعاهای طالبان، اتهام هایی با عناوین انحراف اخلاقی و عدم رعایت محدودیت‌های سخت‌گیرانه بر رفت‌وآمد زنان بوده است.

به گزارش روزنامه «۸ صبح»، این سازمان تأکید کرده که اجرای شلاق در مکان‌های عمومی به ابزاری سیستماتیک جهت کنترل اجتماعی و ارعاب شهروندان تبدیل شده است.

در این گزارش همچنین مواردی از نقض دادرسی عادلانه مانند بازداشت‌های خودسرانه، اخذ اعترافات اجباری و محرومیت متهمان از دسترسی به وکیل مدافع مستند گردیده است.

این آمارهای نگران‌کننده بر پایه پرونده‌های ثبت‌شده و ۲۳ مورد شهادت مستقیم قربانیان تهیه شده است.

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا