بغداد و دمشق برای ازسرگیری سفرهای زیارتی به سوریه از ابتدای سال ۲۰۲۷ کمیته مشترک تشکیل دادند

بغداد و دمشق برای ازسرگیری سفرهای زیارتی به سوریه از ابتدای سال ۲۰۲۷ کمیته مشترک تشکیل دادند
عراق و سوریه با تشکیل کمیتهای مشترک، گام تازهای برای ازسرگیری سفرهای زیارتی به اماکن مقدس سوریه، بهویژه حرم های مطهر حضرت زینب و حضرت رقیه سلاماللهعلیهما، برداشتهاند.
بر اساس برنامهریزیهای انجامشده، در صورت فراهم شدن شرایط امنیتی و اجرایی، سفرهای زائران از ابتدای سال ۲۰۲۷ از سر گرفته خواهد شد.
به گزارش روزنامه العربی الجدید، محمد تمیم، معاون نخستوزیر عراق، اعلام کرد که نمایندگان دو کشور مأمور بررسی الزامات امنیتی، تسهیل رفتوآمد زائران و فراهمسازی زیرساختهای لازم برای آغاز مجدد این سفرها شدهاند.
وی در ادامه افزود مقام های سوری در جریان سفر اخیر هیئت عراقی به ریاست علی الزیدی، نخستوزیر عراق، بر آمادگی خود برای فراهم کردن زمینه زیارت اماکن مذهبی سوریه تأکید کردهاند.
در همین زمینه، علی الجبوری، پژوهشگر سیاسی، احیای گردشگری مذهبی را عاملی مؤثر در تقویت روابط فرهنگی و اجتماعی دو کشور دانست و خاطرنشان کرد که این اقدام علاوه بر تسهیل زیارت، میتواند به رونق حملونقل، هتلداری، تجارت و ایجاد فرصتهای شغلی در سوریه کمک کند.
وی همچنین بر ضرورت تأمین امنیت و خدمات مناسب برای زائران تأکید کرد.




