عتبات و اماکن مقدسه

اجرای طرح جامع خدمات سلامت و اورژانس در نجف همزمان با سالروز شهادت امیرالمؤمنین علیه السلام


اجرای طرح جامع خدمات سلامت و اورژانس در نجف همزمان با سالروز شهادت امیرالمؤمنین علیه السلام

اداره بهداشت نجف طرح ویژه‌ای را به منظور افزایش خدمات اورژانسی و پزشکی این استان در ایام شهادت امیرالمؤمنین علیه السلام اجرا کرد.

به گزارش خبرگزاری اخبار شیعه، این اقدام با هدف پشتیبانی از زائران و دلدادگان اهل بیت علیهم السلام و اطمینان از برگزاری مراسم سوگواری و احیای شب‌های قدر به بهترین شکل صورت گرفت.

این طرح شامل حضور ده ها دستگاه آمبولانس و چندین گروه پزشکی در استان و مناطق تحت پوشش بود.

چندین اکیپ بهداشتی درمانی نیز در بخش‌های مختلف شهر قدیم مستقر شدند تا خدمات پزشکی فوری به زائران ارائه دهند.

همچنین دستورالعمل‌های ویژه‌ای برای آماده‌سازی بیمارستان‌ها، سالن‌های عمل و مراکز اورژانس ابلاغ گردید و تمام داروها و تجهیزات پزشکی ضروری به واحدهای درمانی ارسال شد.

این طرح در روزها و شب های نوزدهم تا بیست و یکم ماه مبارک رمضان اجرا شد و با هماهنگی کامل میان مسئولان بهداشت، امنیت و موکب‌های حسینی، زیرساخت‌های لازم برای پذیرایی از زائران فراهم شد.

گفتنی است که شهر نجف اشرف با تدابیر خدماتی و امنیتی یکپارچه، شاهد حضور گسترده عاشقان اهل بیت علیهم السلام و برگزاری مراسم معنوی شهادت امیرالمؤمنین علیه السلام بود.

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا