آسیاآمریکااخبارافغانستانجهانجهان اسلام

کمک‌رسانی مساجد نیویورک به پناهجویان افغانستان

پنج مسجد محلی و مرکز اسلامی در ایالت نیویورک کمیته ای را برای کمک به پناهجویان افغانستانی در بدو ورود به این منطقه تشکیل دادند.

به گزارش شیعه ویوز (اخبار شیعیان جهان)؛ مرکز اسلامی The Islamic Center of the Capital District و مرکز الهدایه Al-Hidaya، مسجدالسلام در شهر آلبانی مرکز ایالت نیویورک، مسجد نبوی در شنکتادی و مرکز الارقام در پارک کلیفتون برای کمک به برادران و خواهرانی که به کمک نیاز دارند دست به دست هم داده اند.

یکی از اعضای هر مسجد در این کمیته هست که به دنبال کمک های مالی و داوطلبانه برای کمک به پناهجویان است. آنها هم به طور مستقل و هم با کمیته ایالات متحده برای پناهندگان و مهاجران در آلبانی همکاری می کنند.

این کمیته برای تأمین مسکن موقت خانواده ها و تأمین هزینه اجاره آنها کمک مالی جمع آوری کرده است.

مرکز الهدایه، رهبری پروژه شهرک سازی را با کمک «عظما پوپال» بر عهده گرفته است که یک مرکز کمک مالی را راه اندازی کرده است. این مرکز پوشاک، کالاهای خانگی، برخی از مبلمان و اقلام کودک را در اختیار خانواده ها می گذارد.

10 خانواده جدید پناهنده برای دریافت اقلام مورد نیاز خود به فروشگاهی در این منطقه رفتند. پوپال گفت: آنها جایی برای اقامت نداشتند. اگر مردم بتوانند خانه های خود را برای یک هفته در اختیار آنها بگذارند، کمک بزرگی خواهد بود.

پوپال افزود: ما به داوطلبانی نیاز داریم که کمک های مالی را سازماندهی کنند، که به لطف اهداکنندگان سخاوتمندانه، همچنان انباشته می شوند. به گفته وی 304 پناهجو از سپتامبر به این منطقه آمده اند.

ساکنان منطقه که پیرو ادیان مختلف هستند برای کمک آمده اند.

زبان می تواند مانعی برای پناهندگان ورودی باشد. پوپل گفت: داوطلبان ما اردو و فارسی صحبت می کنند و می توانند به آنها کمک کنند تا این فرآیند را طی کنند و فرم ها را پر کنند.

“امیره طاهر” از آلبانی یکی از اعضای کمیته پناهندگان است. او که از نمایندگان مسجد السلام در آلبانی است گفت که حدود 100 پناهجو بسته های خدمات اجتماعی دریافت کرده اند. برخی از آنها هنوز در هتل ها نگهداری می شوند. داوطلبان دو وعده غذایی در روز برای آنها می پزند و مواد غذایی را به آنها تحویل می دهند. همچنین برای اقلامی از جمله مرغ یا گوشت گاو از مغازه های گوشت حلال پول تهیه می شود.

اولین موج افرادی که چهار پنج سال پیش وارد شدند از روستاهای افغانستان بودند که بسیاری از آنها حتی زبان خود را هم نمی دانستند. تازه واردها از شهرها و اکثراً افراد تحصیل کرده هستند. بسیاری انگلیسی می دانند. آنها آماده کار هستند اما هنوز وضعیت قانونی ندارند.

بچه های زیادی هستند که بسیاری از آنها هنوز در مدرسه ثبت نام نکرده اند زیرا مدارک بهداشتی ندارند. ما به این فکر می کنیم که معلمان به بچه ها در خانه هایشان آموزش دهند. اما آنها باید ابتدا خانه داشته باشند. الطاهر گفت که برخی از کودکان برای آموزش علوم اسلامی در مرکز السلام ثبت نام می کنند.

وی افزود: تعداد آنها بسیار زیاد است. من نگرانم که مردم از کمک به آنها خسته شوند.

اخبار مرتبط

دکمه بازگشت به بالا