اخبارافغانستانجهان

بحران مهاجران افغانستانی در سایه جنگ و بی‌پناهی

با افزایش تنش‌ میان ایران و اسرائیل، مهاجران افغانستانی در ایران و پاکستان با بحران‌های تازه‌ای مواجه شده‌اند.

بر اساس گزارش آسوشیتدپرس، بسیاری از مهاجران در ایران، به‌ویژه نظامیان پیشین، خبرنگاران و فعالان مدنی، که از ستم طالبان گریخته‌اند، اکنون زیر سایه بمباران‌ها به‌سر می‌برند و در ناامیدی و بی‌سرنوشتی کامل زندگی می‌کنند.

در گفتگوهایی که از سوی رسانه‌های افغانستانی منتشر شده، مهاجران می‌گویند حتی بازگشت به افغانستان زیر سلطه طالبان را بدتر از خطر حملات پهپادی می‌دانند.

هم‌زمان در پاکستان، هزاران مهاجر افغانستانی از آزار پلیس، اخاذی، و تهدید به اخراج اجباری شکایت دارند.

به گفته مهاجران، کاهش زمان اعتبار ویزا و نبود حمایت رسمی، سبب شده پولیس پاکستان از آن‌ها سوءاستفاده کند.

این بحران در حالی‌ست که بخش زیادی از این افراد، پرونده مهاجرتی در جریان برای کشورهای غربی دارند اما به دلیل تأخیرهای طولانی، در بلاتکلیفی مطلق به‌سر می‌برند.

این وضعیت برای زنان، کودکان، و بیماران به‌ویژه دشوارتر شده و نیاز فوری به توجه نهادهای حقوق بشری را یادآور می‌شود.

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا