اخباراروپاجهان

اولین‌ موج‌ اخراج‌ پناهجویان‌ از‌ مرزهای‌ غربی‌ آلمان‌ در‌ دولت‌ جدید‌ آغاز‌ شد

در پی اجرای سیاست‌های سخت‌گیرانه مهاجرتی دولت جدید آلمان، نخستین گروه از پناهجویان افغانستانی که پیش‌تر در یونان درخواست پناهندگی داده بودند، از مرز لوکزامبورگ بازگردانده شدند.

اقدامی که واکنش‌ها و نگرانی‌هایی در سطح اروپا به دنبال داشته است.

با آغاز به‌کار دولت جدید آلمان و دستور مستقیم الکساندر دوبرینت، وزیر کشور از حزب سوسیال‌مسیحی، روند سخت‌گیرانه‌تری در کنترل مرزهای غربی این کشور به اجرا درآمده است.

به گزارش پلیس فدرال شهر تریر، چهار پناهجوی افغانستانی شامل دو زن و دو مرد که از مسیر لوکزامبورگ وارد خاک آلمان شده بودند، شناسایی و طبق مقررات دوبلین به کشور نخست ورودشان به اتحادیه اروپا، یعنی یونان، بازگردانده شدند.

سخنگوی پلیس فدرال، استفان دون، با اشاره به نبود شرایط آسیب‌پذیری در میان این پناهجویان، از اجرای کامل ضوابط مربوط به بازگشت آنان دفاع کرد.

این افراد پیش‌تر در یونان تقاضای پناهندگی داده بودند، بنابراین طبق قوانین اروپا نمی‌توانستند در کشور دیگری درخواست جدیدی ارائه دهند.

به نوشته دویچه‌وله، هم‌زمان با تشدید کنترل‌ها در مرزهای لوکزامبورگ، نظارت در گذرگاه‌های مرزی بلژیک نیز افزایش یافته است و استقرار نیروهای کمکی از پلیس آماده‌باش در هفته آینده در دستور کار قرار دارد.

در حال حاضر، پلیس فدرال در تریر دو ایستگاه کنترل ثابت در اتوبان A64 و مرز بلژیک ایجاد کرده و گشت‌های سیار نیز در شعاع 30 کیلومتری مرزها فعال هستند.

این اقدامات بخشی از سیاست گسترده‌تر دولت جدید در مهار مهاجرت غیرقانونی است.

الکساندر دوبرینت در واکنش به انتقادات اعلام کرده که آلمان در چارچوب قوانین داخلی و مقررات اتحادیه اروپا عمل می‌کند و همسایگان این کشور از بازگرداندن پناهجویان آسیب نخواهند دید.

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا