آسیاآفریقاآمریکااخباراروپااسترلیاافغانستانایرانپاکستانجهانجهان اسلامعراق

افزایش حدود هفت میلیون نفری آوارگان در جهان تا پایان سال 1404؛ بحران پناهندگی در حال تشدید

شورای پناهندگان دانمارک پیش‌بینی کرده است که تا پایان سال ۱1404، بیش از شش میلیون و هفتصد هزار نفر دیگر به جمع آوارگان جهان افزوده خواهد شد.

این افزایش آمار در حالی است که کاهش کمک‌های بشردوستانه، مشکلات انسانی را برای میلیون‌ها نفر در مناطق بحرانی تشدید کرده است.

شورای پناهندگان دانمارک اعلام کرده است که بحران آوارگی در سراسر جهان تا پایان سال آینده میلادی (1404) به شدت تشدید خواهد شد.

بر اساس پیش‌بینی‌های این نهاد حقوق بشری، حدود شش میلیون و هفتصد هزار نفر دیگر به آمار آوارگان جهانی اضافه خواهند شد که در نتیجه آن، تعداد کل آوارگان به بیش از 120 میلیون نفر خواهد رسید.

این افزایش در میان بحران‌های انسانی مختلف رخ می‌دهد که ناشی از جنگ‌ها، بی‌ثباتی‌های سیاسی و اقتصادی در کشورهای مختلف است.

به‌ویژه، سودان که با بحران جنگ داخلی روبه‌روست، پیش‌بینی می‌شود که بخش قابل توجهی از آوارگان جدید را تشکیل دهد.

علاوه بر سودان، میانمار نیز در آستانه افزایش شدید آوارگان قرار دارد.

در عین حال، کاهش چشمگیر کمک‌های بشردوستانه، به‌ویژه از سوی ایالات متحده، بحران را پیچیده‌تر کرده است.

ایالات متحده به عنوان بزرگ‌ترین کمک‌کننده جهانی، به طور قابل توجهی بودجه‌های خود برای برنامه‌های کمک‌رسانی بشردوستانه را کاهش داده است.

این اقدام نه تنها باعث توقف برنامه‌های حمایتی در بسیاری از مناطق بحرانی شده، بلکه موجب بروز مشکلات جدی برای آژانس‌های امدادرسان از جمله شورای پناهندگان دانمارک و آژانس پناهندگان سازمان ملل متحد (UNHCR) نیز شده است.

این کاهش بودجه‌ها باعث متوقف شدن بسیاری از پروژه‌های حیاتی، مانند حمایت از زنان آواره و مقابله با بیماری‌ها در کشورهای مختلف شده است.

به‌ویژه در آفریقا، پروژه‌های مبارزه با مالاریا و کمک به دختران نوجوان در معرض خطر ازدواج اجباری با مشکل جدی مواجه شده است.

در این شرایط، سازمان‌های بین‌المللی هشدار می‌دهند که نیاز به کمک‌های بشردوستانه بیش از هر زمان دیگری احساس می‌شود و کاهش منابع مالی می‌تواند منجر به وخامت بیشتر بحران انسانی در بسیاری از نقاط جهان شود.

کارشناسان معتقدند که کشورهای کمک‌کننده و نهادهای بین‌المللی باید با همکاری‌های گسترده‌تر به دنبال یافتن راهکارهایی مؤثر برای کاهش درد و رنج آوارگان باشند.

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا