دست خط سید بن طاووس بر روی کتابهای نفیس ایشان
پنجم ذی القعده، سالروز ارتحال سید بن طاووس است، او صاحب کتاب لهوف است که از معتبرترین مقاتل در زمینه شهادت امام حسین علیه السلام محسوب میشود.
با تلاش ها و پیگیریهای فطرس مدیا، کلیپی در مورد سیدبنطاووس تهیه شده که نشان میدهد، وی فقط در جنبهی ولایی و نگارش کتاب گرانسنگی چون لهوف تبحر نداشته، بلکه یکی از کتابخانهداران بزرگ تاریخ شیعه بوده و دستنوشتۀ تازهیاب از او در آغاز کتابی از کتابخانهاش تأیید کنندۀ این موضوع است.
گفتنی است، ایتان کلبرگ، «پروفسور یهودی»، در رسالهی دکتری خودش، کتاب مستقلی در مورد کتابخانهی مرحوم سید بن طاووس تالیف کرده است.
لازمبه ذکر است، بخاطر عظمت این کتابخانه، سیدبن طاووس دست به تالیف، کتابی با عنوان«سعد السعود»، زده است که در آن به شناسایی نسخههای خطی کتابخانه خویش پرداخته است.
بخش اول کتاب سعد السعود، به نسخههای خطی کتب مقدسی که درکتابخانهاش وجود داشته از انجیل، تورات،زبور داوود، و باقی کتب آسمانی که در قرن شش و هفت بدست سید بن طاووس رسیده، اختصاص یافته است.
اکنون دو نسخه خطی که روی آنها دست خط سید بن طاووس مشاهده میشود به دست آمده که بیانگر تملک وی بر آنها میباشد، یکی از این کتابها تاریخ طبری است که در کتابخانهای در اروپا نگهداری میشود و نسخه دوم که اخیرا یافت شده با نام«الشفا بتعریف حقوق المصطفی»، میباشد.