مقامات بهداشتی بنگلادش ۲۴ مورد مرگ و میر جدید بر اثر تب دنگی را ثبت کردند، بنابراین تعدادقربانیان از ژانویه تا کنون از۱۵۰۰نفر فراتر رفته است.
به گفته اداره مقامات وزارت بهداشت بنگلادش، (DGHS) ، از مجموع مرگ و میرهای جدید، ۱۱مورد در پایتخت داکا، ثبت شده است.
![](https://shiawaves.com/persian/wp-content/uploads/sites/2/2023/11/244316-1024x576.jpg)
در همین حال، اداره بهداشت نیز ۱۶۲۳ مورد جدید بستری شدن در بیمارستان را در سراسر کشور گزارش کرده است که ۳۴۹ مورد از داکا بوده است.
شایان ذکر است مرگ و میر و بستری شدن در بیمارستان در سال جاری تاکنون رکوردهای جدیدی را به ثبت رسانده است و تمام رکوردهای قبلی را در ۲۳سال گذشته شکسته است. بنگلادش سال گذشته ۲۸۱مورد مرگ و میر ناشی از تب دنگی گزارش کرده بود.
![](https://shiawaves.com/persian/wp-content/uploads/sites/2/2023/11/20230925-dngy-dr-bngladsh-jpgfbd663-image.jpg)
در پایان گفتنی است این عفونت ویروسی که از طریق پشه های آلوده به انسان منتقل می شود تاکنون هیچ درمانی برای آن پیدا نشده است.