حضرت آیت الله العظمی شیرازی در دیدار با فعالان فرهنگی: در مقابل ناملایمات صبور و بردبار باشید
دیدار جمعی از جوانان و مؤمنان فعال در عرصه ی دینی، رسانه ای، فرهنگی، علوم قرآنی و امور اجتماعی با مرجع عالیقدر
به گزارش شیعه ویوز ، جمعی از جوانان و مؤمنان فعال در عرصه ی دینی، رسانه ای، فرهنگی، علوم قرآنی و امور اجتماعی از شهر اوتاوای کانادا، قطیف عربستان سعودی و کویت با مرجع عالیقدر حضرت آیت الله العظمی حاج سید صادق حسینی شیرازی مدظله العالی در شهر مقدس قم دیدار کردند.
مرجع عالیقدر در این دیدارها، در بیاناتی جوانان را به نظم و صبر و بردباری در امور دعوت نموده و متذکر شدند: بیایید زندگی خود را با برنامه پیش ببرید و برای موفقیت، به شکیبایی و بردباری آراسته شوید.
مرجع عالیقدر با اشاره به لحظات آخر زندگی امیرمؤمنان حضرت علی علیه السلام فرمودند: آخرین سفارش آن حضرت در آخرین لحظات زندگی مبارک خود که با ضربت شمشیر زهرآگین ابن ملجم مرادی به شهادت رسیدند، فرمودند: «…ونظم أمرکم؛ شما را باد به برنامه ریزی در زندگی و نظم بخشیدن به کارهایتان». بنابراین، آن که زندگی خود را منظم ساخته و با برنامه ریزی پیش ببرد، از زندگی خود بیشترین استفاده را خواهد برد.
مطلب دیگر اینکه حتماً روزی خواهد رسید که سراسر دنیا شیعه خواهد شد، چراکه خدای متعال وعده داده می فرماید: «لِیُظْهِرَهُ عَلَی الدِّینِ کُلِّهِ؛(توبه/33) تا دین مبین اسلام را بر تمامی ادیان غالب گرداند» از این رو شما به هر اندازه که در این راه، یعنی نشر تشیع بکوشید، به همان مقدار پاداش خواهید داشت.
ایشان افزودند: شما جوانان ـ به یاری خدا ـ زندگی و عمری طولانی ان شاء الله تعالی در پیش دارید، پس باید برای زندگی خود برنامه ریزی کرده تا از اوقات و فرصت هایی که در اختیار دارید استفاده بیشتر نمایید، بدین معنا که زمانی را برای درس خواندن، مطالعه، مباحثه، استراحت و … اختصاص دهید و در پایان هر هفته، کارهای یک هفته ی گذشته ی خود را بنویسید تا از این رهگذر کاستی های یک هفته را شناخته، در هفته ی بعد آن را جبران کنید.
معظم له تأکید کردند، نشر تشیع به دو چیز نیاز دارد:
1. شما جوانان باید با مطالعه مصادر حدیثی مانند بحار، احتجاج، اصول کافی، مکارم الاخلاق و غیره توشه ای سنگین از علوم اهل بیت علیهم السلام برگیرید و اندوخته ای از این معارف فراهم سازید.
2. آنچه را که فرا می گیرید به دیگران منتقل کرده و آنان را از معارف اهل بیت علیهم السلام برخوردار سازید.
ایشان افزودند: آری، آموزه های اهل بیت علیهم السلام که سعادت آفرین بوده این است که «المتقدم لهم مارق، والمتأخر عنهم زاهق، واللازم لهم لاحق؛ هرکه از آنان پیش افتد خارج از دین بوده و هرکه از آنان بازماند هلاک گردیده و هرکه همراهی آنان را برگزیند به مقصد خواهد رسید».
البته شما ان شاء الله تعالی از همراهان آنان هستید.
مرجع عالیقدر شیعیان جهان در ادامه بیاناتشان فرمودند: بی تردید آزادی سراسر کشورهای اسلامی را فراخواهد گرفت، پس شما باید به گردآوری جوانان، اصلاح و تصحیح افکارشان، جهت دادن سالم و صحیح به روند حرکت آنان، به ویژه جوانان سلفی و وهابی بکوشید، چراکه اینان برای شیعه شدن زمینه ی لازم را دارند، زیرا جوانان نگرش و بینش باز دارند و از همین رو هدایت آنان امکان پذیر است، هرچند در دراز مدت باشد. توجه داشته باشیم که جز موارد نادر و اتفاقی، همگان هدایت پذیر هستند.
حضرت آیت الله العظمی شیرازی مدظله العالی در خاتمه فرمودند: سفارش من به شما جوانان و به همه ی مؤمنان همان سفارش قرآن کریم است که می فرماید: «وَلَمَن صَبَرَ وَغَفَرَ إِنَّ ذَلِکَ لَمِنْ عَزْمِ الْأُمُورِ؛(شوری/43) و اما آنان که شکیبا و با گذشتند، پس این به تحقیق از اموری است پر ارزش که تحصیل آن نیاز به عزم جزم دارد».
غفر که در این آیه به معنای شکیبایی و تحملِ بدون در خودشکستگی است، زیرا صبر به تنهایی کافی نیست، چراکه انسان گاهی تحمل می کند، اما در خود فرو می شکند و نومید شده، از ادامه ی کار و حرکت باز می ماند.
در همین آیه خدای متعال می فرماید: «إِنَّ ذَلِکَ لَمِنْ عَزْمِ الْأُمُورِ؛ این به تحقیق از اموری است پر ارزش که تحصیل آن نیاز به عزم جزم دارد» و این سخن بدان معناست که باید آن را به عزم، اراده ی قوی و تصمیمی استوار همراه کرد. شما جوانان بدانید که این آیه ی کریمه اساس و سنگ بنای هر موفقیتی است ان شاء الله تعالی