موسسات جهانی شیعه

پویش درخت‌کاری سازمان جهانی خیریه «حسین کیست؟» در کراچی به مناسبت ایام سوگواری محرم



پویش درخت‌کاری سازمان جهانی خیریه «حسین کیست؟» در کراچی به مناسبت ایام سوگواری محرم


هم‌زمان با ایام سوگواری محرم حسینی، نمایندگی سازمان جهانی خیریه «حسین کیست؟» (Who is Hussain) در پاکستان، یک طرح زیست‌محیطی را با هدف کاشت درخت در شهر کراچی آغاز کرد.

به گزارش خبرگزاری اخبار شیعه، این اقدام با هدف نهادینه‌سازی فرهنگ حفاظت از محیط زیست و الهام از ارزش‌های والای انسانی و خیریه قیام حضرت سیدالشهدا علیه السلام صورت گرفته است.

داوطلبان این سازمان مردم‌نهاد با راه‌اندازی پایگاهی تحت عنوان «درختی به نام حسین علیه السلام» در دانشگاه مهندسی و فناوری NED کراچی، صدها اصله نهال را میان دانشجویان و شهروندان توزیع کردند.

این رویداد با حضور جمعی از علما، خطبا و مداحان برگزار شد که در سخنان خود اهمیت پیوند میان خدمات اجتماعی، امور عام‌المنفعه و نشر پیام انسانی امام حسین علیه السلام را ستودند.

برگزارکنندگان این پویش در سازمان جهانیخیریه «حسین کیست؟» تأکید کردند که درخت‌کاری، امتداد رسالت امام حسین علیه السلام در پاسداری از حیات و خدمت به بشریت است.

این پروژه بخشی از فعالیت‌های جهانی این سازمان برای معرفی اندیشه حسینی از طریق پروژه‌های عملی و خیریه است که در سراسر جهان به جامعه و انسان‌ها خدمت می‌کند.

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا