آمریکا

صدور حکم چهار ماه زندان برای عامل حمله به نماینده مسلمان کنگره آمریکا؛ واکنش‌ها به سبک بودن مجازات

صدور حکم چهار ماه زندان برای عامل حمله به نماینده مسلمان کنگره آمریکا؛ واکنش‌ها به سبک بودن مجازات

دادگاه فدرال در آمریکا فرد مهاجم به یک نماینده مسلمان کنگره را تنها به چهار ماه زندان محکوم کرد.

حکمی که با انتقادهایی درباره نوع برخورد قضایی با پرونده‌های خشونت سیاسی همراه شده است.

بنابر گزارش رسانه آمریکایی «هیل»، متهم به حمله به ایلهان عمر، نماینده مسلمان کنگره آمریکا، پیش‌تر به جرم خود اعتراف کرده بود، اما دادگاه با وجود این اعتراف، تنها چهار ماه حبس برای او در نظر گرفت

پایگاه خبری «میدل‌ایست آی» در گزارش خود این حکم را مورد توجه قرار داده و نوشته است که چنین تصمیمی در مقایسه با حساسیت موضوع و جایگاه قربانی، از سوی برخی ناظران سبک ارزیابی می‌شود.

در ادامه این گزارش آمده است که این پرونده در فضای سیاسی و حقوقی آمریکا بازتاب گسترده‌ای داشته و بحث درباره نحوه رسیدگی به پرونده‌های مرتبط با خشونت علیه نمایندگان اقلیت‌ها را دوباره مطرح کرده است.

برخی از تحلیلگران نیز معتقدند چنین احکامی می‌تواند بر اعتماد عمومی به نظام قضایی این کشور تأثیر بگذارد و زمینه‌ساز بحث‌های گسترده‌تر در سطح حقوقی و سیاسی شود.

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا