مرجعیت شیعه

آیت‌الله العظمی شیرازی: انسان برای پذیرش اعمال خود بر اساس فرمایش قرآن کریم بایستی هم امید و هم ترس داشته باشد

آیت‌الله العظمی شیرازی: انسان برای پذیرش اعمال خود بر اساس فرمایش قرآن کریم بایستی هم امید و هم ترس داشته باشد

نشست علمی روزانه آیت‌الله‌العظمی سید صادق حسینی شیرازی، روز دوشنبه بیست و پنجم جمادی الاولی سال 1447 برگزار شد.

در این نشست، همانند جلسات پیشین، معظم‌له به سوالات حاضران پیرامون مسائل مختلف فقهی پاسخ دادند.

آیت الله العظمی شیرازی در رابطه با دو واژه «رَغَبًا وَ رَهَبًا» آیه 90 سوره انبیاء فرمودند: رَغَبًا به مفهوم امید و رغبت، و رَهَبًا به مفهوم ترس می باشد، و بایستی هم امید و هم ترس در انسان وجود داشته باشد.

معظم له در پاسخ به این سوال که انسان چگونه یقین حاصل می کند که آنچه از این دو جهت انجام داده مورد قبول بوده است؟، فرمودند: انسان باید آن مقداری که ادله وجود دارد، اعمال خود را به درستی انجام دهد، یعنی واجباتی که وجوب آن محرز است، انجام دهد و محرماتی که حرمت آن محرز است، ترک کند.

ایشان هم چنین تاکید فرمودند: انسان باید در چنین شرایطی امید داشته باشد که آنچه که انجام داده، مورد قبول خدای متعال قرار گرفته و البته ترس از عدم قبول آن هم داشته باشد.

اخبار مرتبط

دکمه بازگشت به بالا