نخستین کنفرانس علوم اهلبیت علیهمالسلام در اکوادور با استقبال گسترده دانشگاهیان

نخستین کنفرانس علوم اهلبیت علیهمالسلام در اکوادور با استقبال گسترده دانشگاهیان
نخستین کنفرانس علمی شیعی ویژه علوم و معارف اهلبیت علیهمالسلام در اکوادور با همت کمپین «امام حسین علیه السلام برای همه»، با حضور گسترده دانشگاهیان برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری اخبار شیعه، بیش از دویست دانشجو و استاد از مؤسسات دانشگاهی مختلف در این برنامه علمی شرکت کردند.
این حضور گسترده نشاندهنده توجه روزافزون محافل علمی اکوادور به مکتب اهلبیت علیهمالسلام است.
طبق گزارش خبرگزاری اخبار شیعه، این برنامه با تلاوت قرآن کریم آغاز شد و سپس سخنرانیهای علمی و نشستهایی درباره نقش تعالیم اهلبیت علیهمالسلام در جهت ارتقای اخلاق و بهبود روابط انسانی برگزار گردید
هممچنین پیام ضبطشده آیتالله شیخ فاضل صفّار از اساتید برجسته درس خارج فقه و اصول در کربلای معلی، در این نشست پخش شد.
پیامی که در آن توصیهها و نکات علمی و معنوی ارزشمندی خطاب به شرکتکنندگان مطرح شد.
سید حسین موسوی اهوازی مدیر کمپین «امام حسین علیه السلام برای همه» این رویداد را نقطه عطفی برای معرفی معارف اهلبیت علیهمالسلام در آمریکای جنوبی عنوان نمود و بر تداوم اینگونه فعالیتهای فرهنگی تأکید کرد.




