هند

محدودیت‌های غذایی مسلمانان در راجستان و تبعیض علیه دانشجویان کشمیری در ماه مبارک رمضان

محدودیت‌های غذایی مسلمانان در راجستان و تبعیض علیه دانشجویان کشمیری در ماه مبارک رمضان

مسلمانان در راجستان هند و دانشجویان کشمیری در پنجاب با محدودیت‌ها و تبعیض‌های تازه‌ای در ماه مبارک رمضان مواجه شده‌اند.

دولت راجستان تحویل مستقیم افطار و سحری به زندانیان مسلمان را ممنوع کرده و تمامی بسته‌های غذایی باید از طریق فروشگاه‌های رسمی زندان خریداری و توزیع شود.

این اقدام با هدف رعایت امنیت و استانداردهای بهداشتی اعلام شده اما گروه‌های مسلمان نگران کاهش کیفیت و تنوع غذایی هستند.

در همین حال، دانشجویان مسلمان کشمیری در دانشگاه سی‌تی لودیانا گفته اند که به دلیل درخواست دریافت وعده‌های سحری و افطار با تهدید اخراج و لغو پذیرش مواجه شده‌اند.

به گزارش مسلم میرور، اعتراض‌ها و فشار رسانه‌ای موجب شد که معاون دانشگاه برکنار شود و مسئولان وعده رسیدگی به وضعیت دانشجویان و احترام به عبادات آنان را بدهند.

جامعه مدنی و فعالان حقوق مسلمانان تأکید دارند که این محدودیت‌ها می‌تواند پیامدهای منفی برای آزادی دینی و احترام به آموزه‌های اسلامی داشته باشد.

فعالان یاد شده خواستار هماهنگی بهتر و رعایت حقوق مسلمانان در محیط‌های آموزشی و بازداشتگاهی هستند.

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا