مناسبت های دینی و مذهبی

احیای باشکوه دومین شب قدر در کربلا؛ زمزمه دعا و مناجات زائران در حرم امام حسین و حضرت عباس سلام الله علیهما

احیای باشکوه دومین شب قدر در کربلا؛ زمزمه دعا و مناجات زائران در حرم امام حسین و حضرت عباس سلام الله علیهما

دومین شب از شب‌های پرفضیلت قدر در شهر مقدس کربلا با حضور گسترده زائران و فضای آکنده از معنویت در جوار حرم امام حسین و حضرت عباس سلام الله علیهما برگزار شد.

هزاران نفر از عاشقان اهل‌بیت علیهم‌السلام از نقاط مختلف عراق و دیگر کشورها در این شب روحانی گردهم آمدند تا با دعا، تضرع و راز و نیاز با پروردگار، از برکات این شب بهره‌مند شوند.

هم‌زمانی این شب با یادآوری شهادت امیرالمؤمنین حضرت علی علیه‌السلام حال و هوای ویژه‌ای به مراسم بخشید و بسیاری از زائران با چشمانی اشکبار به مناجات پرداختند.

در جریان این آیین معنوی، برنامه‌های عبادی گوناگونی برگزار شد و زائران به صورت فردی و جمعی به قرائت دعاها و ذکرهای ویژه این شب پرداختند.

به گزارش خبرگزاری اخبار شیعه، در میان برنامه‌های برگزارشده قرائت دعای افتتاح، دعای جوشن کبیر و آیین قرآن بر سر گرفتن از مهم‌ترین اعمالی بود که در فضای میان دو حرم و داخل صحن‌های مطهر انجام شد.

همچنین گزارش‌ها حاکی است مجموعه‌های خدمت‌رسان در حرم‌های مطهر با بهره گیری از امکانات امنیتی و خدماتی، شرایط مناسبی برای حضور زائران فراهم کردند.

این تمهیدات موجب شد مراسم احیای شب قدر در آرامش و نظم برگزار شود و زائران بتوانند با حضور در فضای معنوی حرم های مطهر امام حسین و حضرت عباس سلام الله علیهما، طی ساعات ها تا اذان صبح، این شب را به دعا، استغفار و طلب بخشش الهی سپری کنند.


اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا