اخبار مهاجرت و پناهجویان

هشدار دیده‌بان حقوق بشر درباره خطر اعدام مهاجران اتیوپیایی در عربستان

هشدار دیده‌بان حقوق بشر درباره خطر اعدام مهاجران اتیوپیایی در عربستان

سازمان‌های حقوق بشری نسبت به وضعیت ده‌ها مهاجر اتیوپیایی در عربستان سعودی که با خطر اجرای حکم اعدام روبه‌رو هستند، ابراز نگرانی کرده‌اند.

این افراد عمدتاً در ارتباط با پرونده‌های مواد مخدر بازداشت شده‌اند و وضعیت حقوقی آنان با ابهامات جدی همراه توصیف شده است.

بر اساس گزارش شبکه عربی ۲۱ به نقل از سازمان دیده‌بان حقوق بشر، دست‌کم ۶۵ شهروند اتیوپیایی در عربستان در صف اجرای حکم اعدام قرار دارند.

این سازمان تأکید کرده است که روند رسیدگی قضایی در پرونده‌های مربوط به آنان با نقض‌های گسترده در زمینه دادرسی عادلانه و حقوق قانونی همراه بوده است.

در همین گزارش آمده است که در تاریخ 21 آوریل سال ۲۰۲۶ نیز حکم اعدام سه نفر از این افراد اجرا شده است.

دیده‌بان حقوق بشر با اشاره به این موارد، خواستار توقف فوری اجرای احکام اعدام و بازنگری در روند رسیدگی قضایی شده و بر ضرورت رعایت اصول حقوق بشر در پرونده‌های مهاجران تأکید کرده است.

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا