مناسبت های دینی و مذهبی

تظاهرات گسترده مردم عراق در بغداد برای احیای قبور مطهر ائمه بقیع علیهم السلام مقابل سفارت عربستان

تظاهرات گسترده مردم عراق در بغداد برای احیای قبور مطهر ائمه بقیع علیهم السلام مقابل سفارت عربستان

روز گذشته، جمعیت گسترده‌ای از شهروندان عراقی از استان‌های مختلف روز جهانی بقیع مقابل سفارت عربستان در بغداد تجمع کردند تا خواستار بازسازی قبور مطهر ائمه بقیع علیهم السلام در مدینه منوره شوند.


معترضان در بیانیه‌ای مشترک از جامعه جهانی و سازمان‌های حقوق بشری خواستند که اقدامات و جنایات وهابی‌ها علیه مقدسات اسلامی را محکوم کنند و اجازه دهند مرقد مطهر ائمه بقیع علیهم السلام دوباره ساخته شود.



به گزارش خبرگزاری اخبار شیعه، این تظاهرات سالانه با تلاش دفتر روابط عمومی دفتر مرجع عالیقدر آیت‌الله العظمی سید صادق حسینی شیرازی برگزار شده است.

مسئولان برگزارکننده اعلام کردند که هزاران عراقی از کربلا، نجف و دیگر استان‌ها برای یادآوری جنایت تخریب قبور مطهر ائمه بقیع غلیهم السلام که حدود یک قرن پیش توسط گروه‌های وهابی انجام شد، در این تجمع حضور یافتند.


شرکت‌کنندگان در این تجمع اعتراضی نسبت به سکوت جامعه جهانی در براببر تخریب قبور مطهر ائمه بقیع علیهم السلام و اماکن مقدس اسلامی توسط وهابی‌ها انتقاد، و اعلام نمودند که این اعتراضات تا تحقق هدف احیای قبور مطهر ائمه بقیع علیهم السلام ادامه خواهد داشت.


گفتنی است که آیت‌الله العظمی سید صادق حسینی شیرازی روز هشتم شوال را روز جهانی بقیع نامیده و از سال‌ها پیش پرچم احیای قبور مطهر ائمه بقیع علیهم السلام برافراشته شده است.

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا